Het label voor dolende muziek

0

Liever Vinyl?

(Lekker ouderwets 180 grams vinyl)

Klik/tap hier voor Karma uit de fles op Vinyl (EURO 26,95)

Karma uit de Fles

EUR 9,99

Album als Digitale Download (WAV & MP3)

Artikelnummer: SSR0-791666-DD Categorieën: ,

Karma uit de Fles

Nederlandstalige rhythm & blues met een funky groove en een rauw randje.

Of het nu gaat om de vrolijke nederpopbeat van de “Dakbedekkersdans”, de onheilspellende akkoorden onder “Waarheen” of de cynische spot op “De Achterkant”, geen nummer ontkomt aan het muzikaal enthousiasme van deze band. Ze hebben de aanstekelijk bevlogenheid behouden die in 1997 al te horen was op hun debuutalbum “Navelzien”.

Titaantjes zijn het, deze Waterlanders, die met Karma uit de Fles hun muzikale dromen blijven waarmaken.

Karma uit de fles is geschreven en gemaakt door Sander Vos, zang gitaar, Johnny Groenen, Bas, Ruud Tiessen Gitaar, Wilfred Woutersen drums, Mieneke Kramer, zang, Manoushka Zeegelaar Breeveld, zang. Extra gasten, Thomas Steutgers en Tjeerd Brouwer.

Produktie, Sander Vos en Johnny Groenen, opgenomen in Green in Blue MS Oostzee, mastered bij Rinus Hooning en Darius van Helfteren, kunstwerk Marc Nolens.

Tracklist

EUR 0,99 per track.
Track als Digitale Download (WAV & MP3)

Productinformatie

LET OP: Dit is een digitale download.

De digitale download bestaat uit zowel 17 MP3’s als een hoge kwaliteit WAV bestand (96kHz) om je eigen CD mee te branden.

Wil je liever de LP (Vinyl) bestellen? Klik dan hier!

Digitale Downloadkaart

Mocht je een “Karma uit de Fles” downloadkaart hebben gekocht of cadeau gekregen, dan kun je deze gebruiken om het album te downloaden. Klik hiervoor in het Menu op “Downloadcode”.

Op de pagina “Downloadcode” kun je de code die op de kaart vermeld staat invullen. Hierna kom je vervolgens op de bestelpagina, waarna je jouw bestelling kan afronden.

Wanneer je de bestelling succesvol hebt afgerond, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link waarmee je “Karma uit de Fles” kan downloaden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.