Het label voor dolende muziek

0

Post modern Chaos

EUR 8,90

Album als Digitale Download (WAV & MP3)

Artikelnummer: SSR0-791671 Categorieën: ,

Post modern Chaos

Als de tijdgeest bestaat, zijn culturen in zekere zin constant aan het exploderen of imploderen. En op een gegeven moment kun je het zien gebeuren. Na een grote blootstelling aan pathos, is er ineens dat ene stille ding. Dus als we onze positie als postmodern markeren, waar massareproductie oude klassen afvlakt en waar nieuwe ontstaan, moet het interessant materiaal zijn voor muziekcomposities, want alles is mogelijk.

Voor oude oren is het een smakeloze vorm van het combineren van dingen die niet samen kunnen gaan, maar als je bereid bent om het een kans te geven, kan er iets nieuws gebeuren. Dus mijn uitgangspunt was om een ​​draaikolk te maken van oude elementen en nieuwe gedachten om iets anders te creëren dat eindigde in “The Post Modern Chaos”.

Met dank aan Brand Kruithof, Sax, en zang, Joost Zoeterman, gitaar. Hans Keuken, bas. Opgenomen en gemixt voor Green in Blue, Johnny Groenen die ook alle andere instrumenten bespeelde.

Tracklist

EUR 0,99 per track.
Track als Digitale Download (WAV & MP3)

Productinformatie

LET OP: “Post modern Chaos” is een digitale download.

Wanneer je de bestelling succesvol hebt afgerond, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link waarmee je “Post modern Chaos” kan downloaden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere Albums