Het label voor dolende muziek

0

Liever Vinyl?

(lekker ouderwets 180 grams vinyl)

Klik/tap hier voor The Art of Time op Vinyl (19,99 EURO)

The Art Of Time

EUR 5,50

Album als Digitale Download (WAV & MP3)

Artikelnummer: SSR0-791674-DD Categorieën: ,

The Art Of Time

De tijd van de klok jaagt je achterna, terwijl we in de andere blij worden van de ervaring en bloeien. Je ervaart zelden de tijd van je leven dat je de klok in de gaten moet houden hoelang een seconde niet mag duren.

Tijdbeleving speelt op het nieuwe album van The Greenman, The art of time, een cruciale rol. Niet alleen is de compositie van de band een spel uit die tijd om op te noemen, maar ook de muziek en thema’s weerspiegelen in compacte liedjes de tijden van opkomende gitaarmuziek tot wat nu onze oren raakt. Van gecomprimeerde tijd tot het schijnbare eeuwige wezen en het onvermogen dit vol te houden.

Muziek en woorden, zang en gitaar Johnny Groenen, Jan Jongenotter gitaar en achtergrondzang, Hans keuken Bas, Hans Jongenotter Drums en percussie. Opgenomen en geproduceerd door Otter Audio en Green in Blue MS Oostzee Nederland. Fotografie Tess Janssen artwork J.C.G., J.J. en Ivar Jansen.

Tracklist

EUR 0,99 per track.
Track als Digitale Download (WAV & MP3)

Didn’t Try That Much op YouTube

PRODUCTINFORMATIE

LET OP: “The Art of Time” is een digitale download.

Wanneer je de bestelling succesvol hebt afgerond, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link waarmee je “The Art of Time” kan downloaden.

Wil je liever de EP (Vinyl) bestellen? Klik dan hier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere Albums