Het label voor dolende muziek

0

Liever Vinyl?

(Lekker ouderwets 180 grams Vinyl)

Klik/tap hier voor This bright meaningless life op Vinyl (EUR 21,95)

This bright meaningless life

EUR 9,99

Album als Digitale Download (WAV & MP3)

Artikelnummer: SSR0-791667-DD Categorieën: ,

This bright meaningless life

This Bright meaningless life is een album geschreven na de gebeurtenissen van 9/11 waarbij The Greenman op het moment van de inslagen vast zat op Schiphol en net was begonnen te lezen in “het lof der zotheid” van Erasmus.

Muziek, teksten en woorden van Johnny Groenen, evenals drums, bas, alle gitaren, zang en ademhalingsbediening, met uitzondering van Bright meaningless life, waarin Julia Stipsits de laatste zin van Shakespeare uit zijn honderdzesenveertigste sonnet citeert, en Dylan Thomas en HG Wells citeren zichzelf in “High on Books”. “Skull of an Arab” werd gebruikt in David Verbeek’s Full Contact, en JJ Johnson’s “My Lament” werd gebruikt in het laatste nummer van “Cause of all pain.”

Dit album is groen opgenomen en geproduceerd door Johnny Groenen in de studio “Green in Blue MS Oostzee”, Nederland. Kunstwerk van Sander Vos 2017 Strange Snauser Records Utrecht, Nederland.

Tracklist

EUR 0,99 per track.
Track als Digitale Download (WAV & MP3)

High On Books op YouTube

Productinformatie

LET OP: “This bright meaningless life” is een digitale download.

Wil je liever de LP (Vinyl) bestellen? Klik dan hier!

Digitale Downloadkaart

Mocht je een “This bright meaningless life” downloadkaart hebben gekocht of cadeau gekregen, dan kun je deze gebruiken om het album te downloaden. Klik hiervoor in het Menu op “Downloadcode” .

Op de pagina “Downloadcode” kun je de code die op de kaart vermeld staat invullen. Hierna kom je vervolgens op de bestelpagina, waarna je jouw bestelling kan afronden.

Wanneer je de bestelling succesvol hebt afgerond, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link waarmee je “This bright meaningless life” kan downloaden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere Albums